L’alimentació et pot protegir de la COVID-19?

Nous estudis defensen que l’alimentació saludable té un paper clau per reduir el risc de COVID-19.
Inici
Nous estudis defensen que l’alimentació saludable té un paper clau per reduir el risc de COVID-19.
Investigacions recents sostenen que mantenir un pes saludable i nivells alts de colesterol “bo” pot ajudar a reduir el risc de patir COVID-19 greu.
Peix i marisc són ingredients bàsics de la dieta mediterrània, atesa la gran quantitat de beneficis que presenten per a la salut. Malgrat això, no se’n pot excedir el consum d’algunes espècies.
Ni sucre, ni greixos, ni suplements vitamínics, ni aliments enriquits... Saps què necessita el cervell per estar més saludable?
Arriba la Setmana Santa, una de les grans tradicions religioses dins del període de la quaresma, i també arriba el bacallà, protagonista indiscutible d’una infinitat de receptes.
El 26 de febrer és el Dia Mundial del Festuc, una data estupenda per repassar els avantatges per a la salut d’aquesta fruita seca deliciosa.
En aquest post parlarem dels beneficis de la dieta mediterrània per a les dones embarassades,
En aquest post et parlem de la importància de la vitamina K a la dieta i els aliments que contenen aquest nutrient essencial per a la salut.